Brede School, toekomst én bouwen op een rijk verleden…

In de VGC-beleidsverklaring van 21 september 2022, kondigde de collegevoorzitter Elke Van den Brandt het volgende aan:

“De hervorming van de Brede Scholen zit in een finale fase. We hebben hard gewerkt aan verschillende hervormingsvoorstellen. Die zullen we bespreken met de Brede Scholen en de belangrijkste partners in het netwerk, zoals de scholen, vrijetijdsorganisaties en gemeentes. De komende maanden gaan we samen met de Brede Scholen intensief aan de slag om ons verder voor te bereiden op deze transitie. Die zal vanaf 2023 stapsgewijs ingaan.”

Op de jaarlijkse startdag van de Brede School Brussel (20 september 2022), blikte ik nog even terug op de rijke bredeschoolvisie die we sinds 2010 in Brussel ontwikkeld hebben en die ook in de toekomst de onderbouw van de Brede School in Brussel moet blijven:

Gepubliceerd door Piet Vervaecke

Directeur Onderwijscentrum Brussel

2 gedachten over “Brede School, toekomst én bouwen op een rijk verleden…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: