30 jaar loopbaan bij VGC (1993 – 2023)

Op 1 april 1993 startte ik bij de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) in het logopedieproject Taalvaart (een voorloper van wat nu het Onderwijscentrum Brussel geworden is, zie historiek). Na 10 jaar ondersteuning op scholen (vooral in Sint-Jans-Molenbeek) groeide ik door tot leidinggevende van Taalvaart en later het Onderwijscentrum Brussel.

30 jaar later… ben ik nog steeds actief bij diezelfde VGC. Ik kan dus aanspraak maken op het “Ereteken van de Arbeid eerste klasse” 😉 (*). Met veel enthousiasme wil ik mijn “kennis, talent, toewijding, vaardigheid en idealen verder ten dienste stellen van de arbeid” en hoop ik vooral om samen met de VGC-collega’s verder te kunnen bouwen aan de “levenskwaliteit in de stad” (missie VGC), en heel in bijzonder – via het OCB – aan de leer- en levenskwaliteit van iedereen in en rondom ons Brussels onderwijs.

(*) Om de toewijding van de werknemers aan hun bedrijf of organisatie te huldigen werden in 1847 “eretekens uit hoofde van de arbeid” gecreëerd om al wie “zijn kennis, talent, toewijding, vaardigheid en idealen ten dienste van de arbeid” had gesteld, te eren. Er bestaan diverse categorieën en graden van eretekens volgens de duur van de arbeid en de graad van engagement van de werknemers.

Gepubliceerd door Piet Vervaecke

Directeur Onderwijscentrum Brussel

Eén opmerking over '30 jaar loopbaan bij VGC (1993 – 2023)'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: