Onderwijs in Brussel is… BXL ZKT LKR!

BXL ZKT LKR is een initiatief van het Onderwijscentrum Brussel dat geëngageerde leerkrachten en directeurs samenbrengt om oplossingsgericht na te denken over grootstedelijke onderwijsuitdagingen zoals leerkrachtentekort, leerkrachtenverloop, diversiteit in het schoolteam, effectieve ondersteuning, omgaan met de complexe grootstedelijke onderwijscontext,… (zie ook facebook-, instagram- of twitterpagina van het Onderwijscentrum Brussel)

Het initiatief bouwt verder op deze overtuiging:

“Kwaliteitsvol onderwijs realiseer je niet in debatten of opiniestukken, maar door naar leerkrachten te luisteren en samen met hen aan de slag te gaan
In het Nederlandstalig onderwijs in Brussel wil het Onderwijscentrum Brussel (OCB) in nauwe samenwerking met vele partners deze rol opnemen: samen met de leerkrachten bouwen aan onderwijs met een missie en ambitie!  Geloof in alle kinderen én geloof in de impact van de leerkracht vormen de motor van dit kwaliteitsvolle onderwijs.”  (zie ook: Onderwijs in Brussel is… KWALITEITSVOL onderwijs!)

Hieronder deel ik alvast de inleidende presentatie van de KICK-OFF BXL ZKT LKR.  Meer info op website ocb.

Gepubliceerd door Piet Vervaecke

Directeur Onderwijscentrum Brussel

Eén opmerking over 'Onderwijs in Brussel is… BXL ZKT LKR!'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: