Paul McCartney over yoga & meditatie…

Beatle Sir James Paul McCartney is ondertussen 80 jaar geworden en is nog steeds een actieve beoefenaar van yoga en meditatie.

Paul McCartney onderhoudt een regelmatige yoga-praktijk met enkele vrienden. In 2020 vertelt hij in een podcast: “We have this little thing. It’s called ‘The Yoga Boys’ and we do yoga together, and we’re terrible.” Ook meditatie krijgt een plaats in zijn dagelijks leven. Op zijn blog (2015) antwoordt hij op de vraag: “Do you still meditate and do you think it’s had a positive effect on your life?”, het volgende: “Yes, I think it’s great! I think it’s always very good to get a sort of still moment in your day. Whenever I have a chance in a busy schedule, I’ll do it, if I’m not rushing out the door with some crazy stuff to do. But yeah, I always like to take a moment and just meditate. It’s a good thing. I do Transcendental Meditation and I was lucky because I was taught personally by Maharishi.”

Dit artikel van Mail Online (2022) verzamelt enkele foto’s en uitspraken van Paul McCartney over yoga, waaronder deze tweet…

Lees ook:

Gepubliceerd door Piet Vervaecke

Directeur Onderwijscentrum Brussel

4 gedachten over “Paul McCartney over yoga & meditatie…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: